Om WPEASY

WPEASY är det första svenska företag som erbjuder hosting av uteslutande WordPress. Det vi ser som den stora fördelen med detta istället för att erbjuda generell hosting är att vi kan bli experter på allt vi levererar.

När du använder dig av ett vanligt webbhotell tar dom ansvar för att den serverplats du hyr fungerar och sedan får du själv ansvara för att din WordPress fungerar optimalt. Hos de flesta webbhotell fungerar det så att man har övervakning på alla tjänster så att dom fungerar som dom ska, däremot är det väldigt ovanligt att man har någon koll på kundernas hemsidor. Detta innebär alltså att din hemsida kan ligga nere tills dess att du själv uppmärksammar det. Hos oss på WPEASY är det lite annorlunda.

Hos WPEASY får du en leverantör som tar ansvar för drift, säkerhet, optimering och support. Vi övervakar inte bara våra egna tjänster, vi övervakar även alla kunders sidor och ser till att dom fungerar optimalt, får vi larm om ovanligt höga svarstider på en sida åtgärdar vi det direkt utan att du som kund behöver lägga någon tid på det. Vi garanterar din säkerhet på så sätt att vi garanterar att dina sidor inte längre kommer att bli hackade pga missade uppdateringar och liknande då vi alltid håller din installation och dina plugins uppdaterade. Och skulle det ändå ske löser vi problemet kostnadsfritt.