Vanliga frågor

Hem » Support » Vanliga frågor
Vad är egentligen Managed WordPress Hosting?

Om du själv saknar de tekniska kunskaper som krävs kan ett traditionellt webbhotell ge dig problem du helst skulle vilja slippa.

På ett ”vanligt” webbhotell får du själv oroa dig för säkerhet, uppdateringar, hastighet, upptid, och mycket mer, det slipper du med managed hosting och det är den stora skillnaden.

Som företagare har du två alternativ.
Du kan antingen anlita en frilansande webmaster/anställa egen personal för att hantera din webbplats vilket i längden blir väldigt dyrt, eller så kan du använda dig av en leverantör som erbjuder managed WordPress.

Med managed WordPress hosting, får du en problemfri upplevelse så att du kan fokusera på att driva ditt företag och göra det du är bra på. Oavsett om du driver ett litet företag eller en välbesökt webbplats, är detta den bästa lösningen för dig.

Kan jag använda precis vilka plugins och teman jag vill?

Ja i princip. Det finns ett fåtal plugins som vi inte kan tillåta på grund av säkerhets-eller prestandaskäl.

Om din webbplats har dessa vi upptäcker dem kontaktar vi dig och ger förslag på alternativa plugins. Om du funderar på att köpa ett tema eller plugin och känner dig osäker får du gärna kontakta oss för tips och råd.

Kan jag ha min e-post hos er också?

Nej, vi är grymma på en sak och det är WordPress hosting. Det finns massvis med bra lösningar för e-post att välja mellan, vi hjälper dig gärna med några tips på vägen!

Hjälper ni mig att flytta min webbplats?

Självklart. Du väljer själv om du vill skicka in de uppgifter som krävs för att flytta sidan till oss, eller så kan du meddela din nuvarande leverantör att support@wpeasy.se skall ha access till ditt konto så hanterar vi kontakten med leverantören.

Vad händer om jag får fler sidvisningar än vad som ingår i mitt paket?

Din webbplats kommer alltid att vara online. För varje 10.000 sidvisningar du överskrider ditt paket debiterar vi 19 kr per månad. Om du under en lång tid överskrider ditt paket är det bättre att uppgradera till ett större paket då det dels bli billigare samt att du får tillgång till mer funktionalitet.

Kan man få sponsring av sitt projekt?

Vi är försiktiga vad det gäller sponsring men absolut inte omöjliga, är det ett projekt vi tycker verkar intressant kan vi ställa upp med hosting för projektet. Vi förbehåller oss rätten att själva välja vad vi vill vara med på och inte. Då vi som jobbar på WPeasy själva är föräldrar brinner vi lite extra för projekt som går upp på att hjälpa barn som har det svårt, så har du ett sånt projekt hjälper vi gärna till. Vi har dock 3 krav vad det gäller sponsring och det är:

  • Vi sponsrar endast non-profit projekt.
  • Vi sponsrar ej projekt med en politisk agenda.
  • Projektet skall bidra med någon form av samhällsnytta, dvs vi sponsrar ej spelcommunitys eller liknande.
Om jag mot förmodan inte vill ha en grymt snabb WordPresshosting, hur avslutar jag mitt abbonnemang?

Hos WPeasy finns inga bindningstider eller uppsägningstider. Vill du mot förmodan avsluta meddelar du bara oss det och anger om du vill avsluta direkt eller ett visst datum, du blir då fakturerade fram till den tid du angivit och inte mer. Självklart vill vi gärna veta varför du valde att avsluta så att vi kan göra vår tjänst ännu bättre.