WordPress hos WPeasy

Det finns massor med skäl att välja en leverantör som är expert på just din mjukvara, här är några exempel.

Grym support

Vi är 100% fokuserade på WordPress. Det innebär att du hos oss får kvalitet och personlig service, varenda gång. Om du har några funderingar eller bara behöver råd så finns vi här för dig!

Överlägsen prestanda

Skillnaden mellan WPEASY och ett vanligt webbhotell är att varenda inställning i våra servrar är justerade för att vara optimal just för WordPress.
För att få likvärdig prestanda hos en annan leverantör behöver du en kraftig vps eller en dedikerad server, och redan då har det blivit dyrare än vad våra tjänster är. Dessutom skulle du behöva anlita någon som är extremt duktig på serverdrift för att justera din server eller vps optimalt, då är våra tjänster väldigt billiga i jämförelse.

Managed WordPress

Vi håller din webbplats säker utan att du behöver tänka på det. När WordPress ger ut en säkerhetsuppdatering, då testar vi den, och sedan uppdaterar vi din installation. Vi tar även hand om uppdateringar av dina teman och plugins. Du kan använda nästan vilka plugins och teman som du vill. Det finns ett fåtal som vi inte kan acceptera på grund av säkerhets eller prestandaskäl men vi hjälper dig att hitta lämpliga alternativ!

Daglig backup

Sluta kämpa med backup plugins och sluta betala för backup-tjänster! När du använder WPEASY tar vi automatiskt backup på din webbplats varje dag. Naturligtvis ingår detta utan kostnad.

Ingen inlåsning

Vi har inga bindningstider! Vi vill att våra kunder stannar för att dom gillar oss och inte för att dom är fastlåsta av ett kontrakt. Om det är så att du mot all förmodan vill lämna oss så är det bara att fråga, och vi kommer att förse dig med en fullständig säkerhetskopia av din webbplats som du lätt kan flytta till en annan leverantör.