Äntligen lansering!

Efter många månaders slit är det nu äntligen dags för lansering!

Det må vara kul för oss nördar att tillsammans med vår vän kaffekoppen grotta ned oss i kod och diskutera python, php och andra mer eller mindre udda termer. Men det känns fantastiskt kul att nu äntligen få ha kontakt med människor igen, det är ju faktiskt det som är poängen med vår tjänst, att vi ska jobba dagligen med våra kunder och ge dom en smidigare tillvaro på webben.

Då jag personligen jobbat många år år med support på webbhotell har jag stött på en hel del frågor och önskemål från kunder som jag försökt använda mig av i det här projektet.

En sak är t.ex. att vi initialt inte tänkte ha några kontrollpanel för kunderna överhuvudtaget. Min erfarenhet är att kunder sällan vill logga in och göra några ändringar själva utan hellre skickar ett mail och ber att få ändringarna utförda, eller kanske ännu hellre löser det genom ett enkelt telefonsamtal. Och det är ju en stor del av poängen med vår tjänst, kunden behöver inte göra något själv utan får hjälp av oss istället. En bit in i projektet kom vi dock fram till att det inte fanns någon anledning att inte tillfredsställa både kunder som vill ha hjälp via telefon och e-post samt dom som gärna gör saker själva. Därför finns nu en kontrollpanel tillgänglig där man kan hantera sina siter på ett enkelt sätt.

Vi kommer att återkomma med mer information om våra tjänster i kommande inlägg. Vi hoppas att ni och er WordPress ska få en fantastisk tillvaro hos oss på WPeasy.

/Johan & Erik @Wpeasy

Relaterade inlägg